top of page
Gel nagels

Dankzij kunstnagels heb je altijd mooie verzorgde handen. Mooie nagels zijn vrouwelijk en geven een mooie indruk.

Kunstnagels kunnen permanent worden geplaatst, maar ook tijdelijk: voor een feest of huwelijk bijvoorbeeld.

Met gel nagels kun je alles doen wat je normaal ook doet. Gel nagels beschermen je eigen nagels, omdat er een gellaagje als bescherming over de eigen nagel heen word gebracht. Dit helpt om scheurtjes en breuken van eigen nagels te verkomen.

Gel nagels aanbrengen is dus en ideale manier om mooie lange nagels te creëren. En je bepaalt natuurlijk zelf de lengte.

Ben je een nagelbijter? Dan kunt ook jij genieten van mooie verzorgde nagels. Samen gaan we kijken naar de juiste behandeling.

De behandeling is afhankelijk van de hardnekkigheid van het bijten en natuurlijk jouw wensen.

Bijt je alleen de vrije rand, dan is een 'normale' behandeling van gel, Fixbase Gel of gelpolish mogelijk.

Ben je een extreme bijter en is een deel van het nagelbed weg gebeten dan word dit alleen behandeld met gel en zult u in het begin vaker terug moeten komen.

 

Het merk waar ik mee werk is van florence en Pink Gellac.

Gel nagels zetten bij Vercli Visagie & Nails.
 

Om een gelnagel aan te kunnen brengen, heeft de nagel lengte nodig. Wanneer dit niet het geval is, wordt er gewerkt met tips. Een tip is een kunststof nagel die op de nagel geplakt wordt en daarna wordt verstevigd met de gel.

De gel wordt in enkele lagen op de nagels aangebracht. Vervolgens wordt de gel-laag onder een UV-lamp uitgehard. 
Hierna worden de gelnagels voorzien van een topcoat.

Nabehandeling

 

Natuurlijke nagels groeien door onder de kunstnagels, circa 1 mm per week.

Hoe snel precies, is puur afhankelijk van de groeisnelheid van de natuurlijke nagels, waardoor er na 2 – 4 weken uitgroei te zien is.
Om de natuurlijke nagels en kunstnagels in goede conditie te houden, is het aan te raden tussen de  2 -  4 weken de nagel op te laten vullen.

Bij de nabehandeling wordt de lengte opnieuw bepaald, eventuele reparaties toegepast, wordt de bovenste laag eraf gevijld en wordt de nagel opnieuw verstevigd door nieuwe gel en afgewerkt naar wens.

Je nagels zien er na de nabehandeling weer netjes en verzorgd uit!
Gel nagels kunnen in principe op deze manier onbeperkt nabehandeld worden, dus hoef je geen nieuwe set meer te nemen.

Reparatie

Zit er een scheurtje in je nagel, een luchtbel of is er een nagel afgebroken? Bel dan even, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak. 

Pink Gellac nagellak
De lakjes van dit merk beloven 14 dagen mooi op je nagels te blijven zitten zowel op gel Nagels als je eigen natuurlijke nagels,  want dat kan natuurlijk ook ! Het geeft net iets meer versteviging, mocht je geen kunst nagels willen.
bottom of page